Het is zo ver! Na hard werken staat de website eindelijk online! Ik ben mijn vader enorm dankbaar voor het maken van deze super mooie website. Hij heeft er veel tijd in gestoken en heeft het allemaal in zijn vrije tijd gedaan. Samen hebben we de finishing touch gedaan en zo is er uiteindelijk een enorm mooi resultaat uit gekomen.
Om te vieren dat de website online staat wil ik jullie iets leuks aanbieden. Voor iedere donatie die er in de periode tot 19 juli 2018 gedaan wordt zal ik een armbandje opsturen.
Deze armbandjes heb ik zelf gemaakt en geven een teken van hoop. Hoop die er nog is voor de vluchtelingen. Hoop op een betere toekomst, hoop op een veilig onderkomen voor hen.

19 juli hoop ik te vertrekken naar Lesbos. Tot die tijd ben ik druk met de voorbereidingen. Zo moet ik nog sponsors zoeken, verzekeringen afsluiten en een appartement op Lesbos regelen.
Wil jij mij ook helpen? Doneer dan nu via de doneerpagina!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *