De actie van de Juliana van Stolberg school in Kapelle is voorbij. Maar wat was het een geweldige actie! De kinderen van de onderbouw hebben allemaal een kaart gekregen met kleine bedragen die afgestreept konden worden, en wat hebben ze goed hun best gedaan om die vol te krijgen! Sommige kaarten waren zelfs bijna helemaal vol!
De middenbouw mocht lege flessen in gaan zamelen. Maar echt, ik weet niet zo goed wat ik daar over moet zeggen.. WAUW! Wat hebben ze belachelijk veel lege flessen opgehaald! Grote plastic zakken vol met flessen bleven maar komen! Alle flessen moesten nog gesorteerd worden en ingeleverd, maar wat waren het er veel! Echt geweldig om te zien dat ze zo hun best hebben gedaan.
De bovenbouw ging een sponsormarathon doen. Ze moesten vooraf sponsors zoeken die hun een vast bedrag wil sponsoren of een bedrag per ronde.
Op 25 mei was het zo ver. De ijsjes waren ingeslagen, de skeelers, longboards en steps uit de schuur gehaald, de zon scheen, al met al een perfecte dag voor de sponsormarathon. Enthousiast gingen de kinderen van start. Iedere ronde moesten ze hun lijst laten afstempelen om bij te houden hoeveel rondes er gedaan waren.
En wat gingen ze snel!! Sommige leerlingen hadden wel 12 rondes gedaan! En wat een bedrag hebben ze opgehaald!
Vorige week vrijdag, 1 juni, ben ik naar school gegaan om het geld op te halen. Alle muntjes en briefjes heb ik geteld (en dit waren er héél veel), en ik ben op een totaalbedrag uitgekomen van…. *trommelgeroffel*…. € 4334,60!!!
WAUW! Wat een enórm bedrag! Echt veel meer dan ik had verwacht! Ik ben echt super dankbaar dat ik deze actie heb mogen doen op de Juliana van Stolberg school en ik wil iedereen bedanken die geld heeft gedoneerd of geld heeft opgehaald voor mij!

Nog 1,5 maand, dan ga ik! Ik kan echt niet wachten tot het zo ver is! Al vind ik het wel heel lastig om iedereen hier in Nederland achter te laten. Ik probeer zo veel mogelijk nog tijd door te brengen met iedereen om me heen, maar daarnaast moet ik ook nog werken en dingen voorbereiden voor ik weg ga. Al met al ben ik dus nog best druk iedere dag.
Komende dinsdag krijg ik te horen of ik mijn diploma heb gehaald.. SUPER SPANNEND! Als ik die heb gehaald kan ik eindelijk al mijn schoolwerk loslaten en me helemaal focussen op mijn reis naar Griekenland.
Ik vind het best lastig om te bedenken wat er allemaal geregeld moet worden. Als je nou nog ideeën hebt over dingen die geregeld moeten worden, laat dan maar een berichtje achter! (:
Sowieso vind ik het erg leuk als je een berichtje achter laat! 🙂 Zeker wanneer ik op Lesbos zit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *